torsdag 19 juli 2012

Du är så fin när du sover

Hihi. Nate är ett underbart litet busfrö men det är tusan så skönt när han slocknat för natten. Puh.
"Kvällsfika"(som min mamma alltid kallade/kallar det), byta blöja, på med pj och borsta tänderna. Åh dessa tänder som måste borstas. Det är inte lätt att få en bestämd ung herre att öppna mun och låta mamma eller pappa göra rent. Ibland går det och ibland går det inte alls,...
Men sen lugnet som infinner sig när han somnat...aaahhh underbart! Nog för att han somnar extremt sent(idag strax innan 22) så är det ändå så skönt att få tänka "lite själv" och liksom i tysthet. :-)
Han somnar sent men han sover länge på morgonen oxå nu. Vaknar mellan 8-9. Ibland efter kl 9. Heeelt galet men det gör ju att vi får sova ut. :-) Så just nu känns det ok att han hänger med oss på kvällen. :) Hoppas det blir ändring när han börjar på dagis och det BORDE det väl bli med tanke på att det blir tidigare morgnar och full aktivitet hela dagen. Han borde va rätt slut på kvällen. Eller? :)
Dagis blir en helt ny grej för oss alla. Känns läskigt. Jag e nervös. ;) Men blir bra! I'm sure.

Skördade lite körsbär/bigarråer(vad e skillnaden?!)från vårt träd idag. Så gott och härligt att bara sträcka sig från altan och plocka de röda gobitarna. Yum. Nate älskade dem.

Nate gick runt och runt som en gammal gubbe idag med händerna bakom ryggen. Hihi.

Nu spela lite bubbel mania(gah beroendeframkallande!)innan jag ska stänga de blå för idag. :)
Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar