måndag 26 mars 2012

Fiskgratäng med fetaost

Gjorde denna fisk igår och yum! En ny favorit och så galet enkel att göra.
Try it!

600-800 g fryst fisk, t.ex. sej eller Alaska pollok
1 tsk salt
2 tomater
200 g fetaost
2 dl grädde
2 dl mjölk
2 msk mjöl
1/2 tsk salt
2 msk dill

Låt fisken tina om du använder fryst fisk. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i en ugnsform och strö över 1 tsk salt. Skiva tomaterna och lägg dem ovanpå fisken. Smula fetaosten över.

Vispa ihop grädde, mjölk och mjöl i en kastrull och koka upp under omrörning. Koka några minuter. Rör ner hackad dill och salta lite. Häll såsen över fisken och lägg in ugnsformen i ugnen i cirka 30 minuter. Servera med kokt potatis och broccoli.

Hittade receptet här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar