tisdag 29 maj 2012

Lite tur blandat med lite otur...

Motorlampan som började lysa i bilen gick på nån garanti vi hade! Puh. Tydligen nån transformator som de bytte ut. Det var ju tur!
Sen lyckades vi köra på en skruv. Tänkte att ja ja det brukar ju gå att laga MEN skruven hade gått in takt och fint för att sen riva sönder insidan av däcket rätt rejält så det gick inte att laga. Otur som fan! Fick beställa nytt däck(igen). Lite irriterande att vi köpte nya däck precis. Skit. Men tror F fick nån rabatt eller nått på det nya däcket vi beställt. Lite tur. ;)
Igår såg jag att det hängde ner nått under bilen och nått har gått sönder... Ser ut som en stänkskärm slitits sönder. Hur det gått till vette tusan. Otur.
Haha denna bil alltså!

Vi hälsade på Nates dagis igår. Verkar bra. Han börjar där 6 augusti.

Beställde skor från brandos i söndags och de kom idag! Snabb leverans!! Sånt gillar vi! :) Men skorna var lite för små mellan lilltån och stortån. För bred fot helt enkelt. De var såå fina på annars. Jättesynd!! Ska skicka tillbaka dem. Otur.

Ätit tacos med Jim ikväll. Trevligt. Sen när F skjutsat honom till Grisslehamn så åt vi namnsdagstårta som han köpt idag. Trevligt. Grattis på namnsdagen alla Yvonne! :)

Nu sova. Just d... Har flyttat ner sovrummet längst ner(svalt och mörkare) och soffa & tv längst upp(mysigt).
Köpte ett laminatgolv ikväll oxå(på köp och sälj på facebook)för 500:- som kommer täcka hela källarvåningen. Supernajz! TUR! :-)

Nate fick tag på mitt tårtfat. Mmm gott! ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar