söndag 27 november 2011

1:a advent

Idag sov Nate till strax innan 9! Sömntuta! ;)
Nu tror jag att det är tänder på gång(igen!) för han vill väldigt gärna bita på allt. Helst på mamma och pappa. Hm! Och sen dreglar han lite igen.
Hoppas inte Nate blir en bitunge på dagis sen... Skulle inte vara kul. Nu när han bits och vi säger aj aj med en "arg" röst så börjar han skratta och verka tycka det är jättekul... Skitunge? Hoppas det bara är en fas.

Vi tände 1:a adventljuset imorse. Mysigt. Sen började jag med lussebullebaket. F tog Nate och åkte för att hälsa på gymnasterna på Fs gamla jobb. Skönt för mig att få lite egentid i köket. Sen gräddade jag några pepparkakor oxå. Och håll i er nu! Pepparkaksdegen var ett år gammal! Kvar i frysen sen förra året. Ha. Och den smakade utmärkt. Både som deg och gräddade kakor. Så nu vet man det att det går att spara degen så länge i frysen. ;)

Fick besök på kvällen av storebror och hans tjej. Trevligt. Bror ska till KS imorgon och få reda på provsvaren från cancertesterna han gjorde för några veckor sen. Är lite nervös för hans skull. Hoppas och tror(!) att han är frisk nu!! Att cancern är borta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar