måndag 7 november 2011

Grå måndag

Skit vilken grå dag. Blääää.
Försökte oss ut på en promenad. Gick förbi en ny lampaffär och var tvungna att gå in och kolla. Fin affär. Mkt fina lampor. Jag gillar starkt att det är poppis med kristaller i lamporna nu. Bling! ;)
Denna tripp i affären resulterade dock att Nate blev alldeles för varm även fast jag klädde av honom en del av ytterkläderna så när vi kom ut började han tokstrejka och ville inte åka vagn. STÖN! Bara att gå hem med en grinig orm. Kanske bra iofs att ta lite luft i taget så inte han åker på nått värre än förkylning.

Maken blev misshandlad av en kollega i lördagsnatt. Jävla idiot till kollega! Fy fan. Han verkar inte riktigt frisk. Läskigt att det finns sådana människor som kan få hemska snedtändningar bara så där. Maken har lite blåmärken här och var och är öm.
Jag är iallafall så STOLT att han höll lugnet och pratade sig ur situationen. Mkt mer intelligent än att slåss.

Imorgon åker Jennifer och Zoe hem till Nevada igen. Jag vill inte att de ska åka! :( Kommer dröja så länge innan vi ses igen.
Jen, flytta till Sverige för i helvete. ;-)
Jaja...det var iallafall underbart att få umgås lite med dem. Saknat det! Mycket!
Hoppas de får en bra flygresa hem!

Jaha....vad ska man förgylla resten av dan med tro..... Surfa på julklappar.... Och sen oxå kolla ut en najz frisyr till mig. Jag måste verkligen klippa mig. Herregud... Håret börjar gå av nu. Har inte klippt mig sen.....mitten på juli? Hjälp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar