onsdag 30 november 2011

Äntligen

NU somnade Nate. Kl 23:15. Härligt. Det blev en väldigt sen eftermiddagslur idag så det förklarar ju varför han varit så pigg. Imorrn får han inte sova så sent.
Han sover väldigt länge på morgonen nu. Vanligaste är att han vaknar runt 8:15 men han har sovit till strax innan 9 några gånger. Visst, det är rätt skönt men det kommer ju inte funka sen när det är jobb och dagis som gäller.

Idag kom vår vanliga otur tillbaka litegrann. Fick brev från transportstyrelsen att vi skickat in fel registreringsbevis på min lilla Fiesta så jag står fortfarande som ägare på den även fast vi sålt den. Gah! Så vi fick jaga rätt på den nya ägaren och sen beställa ett nytt reg.bevis online. Har vi TUR(hm ja just det....) så får vi det på fredag så vi kanske får det påskrivet av den nya ägaren och kan sen posta det på måndag.
Jag tänkte när jag läste brevet att "ja men det här känner man ju igen...vår vanliga otur är tillbaka...känns nästan lite tryggt...." Haha. Sjukt. Men ska man lära sig en läxa så är st tydligen den hårda vägen. MEN det kunde vara värre. Får verkligen hoppas att han, den nya ägaren, inte går o krockar med bilen eller får böter eller annat otrevligt.....

Imorrn är det första december! Jösses. Tiden går för snaaaaabbt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar