tisdag 29 september 2009

En vecka sedan!

Vid denna tid för en vecka sedan...huga! Då hade jag lite ångest om jag säger så....

Ringde till gyn idag och förklarade att jag inte mådde riktigt bra ännu. Att jag blir väldigt yr när jag ställer mig upp eller gör något mer ansträngande.
Hon trodde inte att det hade nått med operationen att göra men hon skulle lägga en nots till läkaren och nån skulle ringa upp mig senare. Om det blir idag eller imorgon vet jag inte. Hm.
Hon sa att eventuellt så kanske jag måste gå till husläkaren och be dem kolla upp mina värden. Suck.
Och hon sa att ibland så kan det bli så här om man har rört på sig för lite efter en operation, och det kan ju stämma *host*.
Så efter det samtalet plockade jag disk ur och i diskmaskinen och satt i en tvätt i tvättmaskinen. Jag mår inte bra nu. Det känns som om jag har hällt i mig 15 espresso eller nått(skakis) och mitt huvud känns så fullt och jag är så konstigt yr! Vad är detta!!??
Tänkte att jag kanske ska ta en liten promenad sen. Hoppas läkaren ringer snart så att jag slipper sitta och vakta telefonen hela dagen.
Känner mig så fånig och tror nästan att jag hittar på känslan men så fort jag reser mig upp och gör något så inser jag att jag inte kan jobba så här. Nått är knas.
Kanske är det så enkelt som att jag måste komma ut på promenader. Kanske.
Medans jag är "telefonvakt" så kanske jag ska ta lite promenader här hemma, inne. Ska undvika trapporna dock. ;)
Time to take a "walk" then!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar