torsdag 13 januari 2011

Fick sova lite sen...gick i säng vid 5 och sov till och från till strax före klockan 11. Då ringde mamma och ville komma förbi med lite post till lillebror(hon hade precis varit och tränat. Så duktigt!) som han får hämta sen när han kommer hem från Finland.
Hon kollade in vagnen och fick sig en kopp kaffe.
Sen gick jag och F till barnmorskan. Mina blodvärden var bra och även blodtrycket. :) Sen skulle hon mäta magen och känna efter att bebisens huvud låg nedåt men hon kunde inte känna något huvud så hon var tvungen att hämta ultraljudsapparaten. Men jo, hans huvud låg långt ner i bäckenet, fixerat, så han kan nog komma när som helst nu.
Blev så nervös först att han hade svängt på sig och att jag skulle behöva göra ett vändningsförsök.. Huga. Men nu ligger han som han ska! :)

Vi har precis varit och storhandlat mat. Bland alla pensionärer!! Herregud vilka griniga saker! Usch! De har mungiporna nere vid knäna och en attityd som jag vet inte vad! But why liksom?!

Nu lagar F tidig middag. Blir räkfyllda paprikor idag. Gott! :)
Är riktigt stolt över mig själv att jag inte köpte något sött när vi handlade. Tänkte att vill jag ha helggodis så får jag handla det imorgon eller på lördag.








Ja,...det blir nog lite godis imorgon......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar