fredag 7 januari 2011

Godis och ett glatt humör

Fick sova lite sen imorse. Gick i säng runt 4 och sov okej fram till att F:s klocka ringde runt 9-tiden(?). Han steg upp och gjorde sig i ordning för att åka iväg och träna. Duktigt! Jag gick på toa och stöp sen i säng igen. Hade lite svårt att somna om men lyckades till slut och sov till 10:30! :) Hade två mauar i fotändan då. Så mysigt! ;)
Sen har jag slappat resten av dagen typ. Skönt. Var ute när F skottade av altanen(ungefär 1 meter snö..) och fick lite frisk luft.
Varit och handlat lite mat. Idag blir det hemmagjorda chicken bits, ris, sötsur sås och F:s sallad med massa vitlök i! Så gott men efter en portion av den ska man helst inte träffa folk...hehe. ;)
Köpte lite godis oxå...... Har gått och längtat efter det hela dagen! Yum!

Har packat klart bebisens kläder till BB nu. Skönt. Får låna en väska av syster som jag måste hämta så väskan verkligen kan stå klar här och antagligen samla damm. Kommer säkert gå över tiden.... Det är lustigt.... Man går och är så nervös och spänd inför det beräknade datumet men låååångt bak i huvudet så vet man att de flesta går över tiden men man kommer nog bli lite snopen iallafall när han inte kommer på "rätt" datum. Jaja....han kommer när han vill. ;-)

Ikväll blir det Let´s dance och popcorn med maken. Myskväll! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar