lördag 8 januari 2011

Jaha...

Då sitter man i soffan igen medan maken sover gott. För en gångs skull så sover han REDAN. Annars brukar han ju komma i säng mellan 1-3.... Men ikväll var han trött så jag tror han slocknade redan före klockan 23.... Jag har sovit lite jag med men är det inte magen som ömmar o är i vägen så är det maken som snarkar eller en katt som vill ut. Gah.
Det är ju en kraftansträngning att vända sig i sängen numer..... Jaja...förhoppningsvis bara 3 veckor kvar innan han tittar ut. Hoppas han inte har det allt för bra därinne så han väljer att stanna där i två veckor till. Gulp!

Katterna är ute nu. Skönt! Får se hur länge det dröjer innan de vill in i värme igen.... Är det nån idé att ens försöka gå i säng och sova?
Det är nästan alltid så att preciiis när man håller på att somna så vill de in och maken hör ju deras "knackningar" väldigt sällan... Känner de på sig det eller? "Wait for it.....Okej! NU somnade hon! Nu kan en av oss knacka på....Väntar du en halvtimme innan du vill in då så hon hinner somna om? Mohohohahahahahaha *evil laugh*"

Kanske ska hämta täcke och kudde och försöka sova på soffan...?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar